A Bálna Bisztró

Mitől vált életérzéssé a Brunch?

Az angol-szász kultúrából az utóbbi évtizedekben egyre több szokást veszünk át, és szerencsére ez alól a gasztronómia területe sem kivétel. A brittek által közkedvelt kései reggeli - korai ebéd igen nagy népszerűségnek örvend külföldi és hazai vendégeink körében. A manapság egyre elterjedtebb streetfood étkezés gyökeres ellentéte. A papírpohárból szürcsölt leves, egy szalvétába csomagolt chibatta helyett itt a nagy beszélgetések, a közös étkezés kerül a fókuszba. Nem véletlen tehát, hogy a Brunch egy életérzéssé vált széles körben világszerte.

Lassan, komótosan, elnyújtva, kiélvezve- ez a Brunch lényege.

A Brunch étkezés alkalmat teremt a hosszú beszélgetésekre, baráti vagy családi összejövetelekre, de nem ritka hogy az asztaloknál komoly üzleti megbeszélések zajlanak kötetlen, kellemes környezetben.

A Brunch a későn kelők, nagycsaládosok és a turisták egyik legkedveltebb reggeli időtöltése, hiszen a késői ébredés vagy egy hosszúra nyúlt buli után ki ne vágyna egy lakató, ízletes, egészséges reggelire?

A Brunch büfé asztalain főszerepet kapnak a változatos tojásból készült ételek, de szendvicsek, sajtok, gyümölcsök és kávékülönlegességek is tálalásra kerülnek nap, mint nap, amelyből mindenki összeállíthatja a számára legízletesebb reggelit, vagy éppen egy könnyed ebédhez is találhat izgalmas fogásokat a svédasztalokon.

Az elnyújtott, bőséges reggelizés közben a Bálna Bisztro egyedi hangulatot teremt. A Dunára néző panoráma páratlan látványt nyújt, így nem véletlenül vált a turisták első számú célpontjává. A Bálna Bistro chefjeinek köszönhetően fantáziadús kínálattal várjuk a hét minden napján vendégeinket.

Bálna Bisztró  Névjegy

Cím : 1093 Budapest, Fővám tér 11-12.

Nyitva tartás: Minden nap 10.00-tól 24.00-ig 

Facebook oldal: https://www.facebook.com/BalnaBisztro

Asztalfoglalás: http://www.balnaterasz.hu/asztalfoglalas

Info line: +36.70.700.6001

TOP